PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andbank proposarà Carlos Aso com a nou CEO del grup

El nomenament donarà relleu a Ricard Rubat, que ha liderat l’ens 13 anys

Per El Periòdic

Carlos Aso.
Carlos Aso. | Andbank

La comissió executiva d’Andbank va informar ahir que ha proposat Carlos Aso com a nou CEO del grup. Aso, qui des del 2015 al 2021 ha desenvolupat el càrrec de conseller delegat d’Andbank Espanya, relleva Ricard Tubau, qui tanca una etapa de 13 anys liderant l’entitat. Tubau seguirà lligat a Andbank, com a membre del seu consell d’administració. «Això és coherent amb el seu interès d’obrir una nova etapa professional com a board membre d’empreses familiars», va afirmar l’ens en el mateix comunicat.

Segons el president del grup, Manel Cerqueda, «Ricard Tubau ha liderat la transformació del que avui és una entitat molt més global i millor adaptada als temps actuals. Coincideix el relleu amb la finalització del Pla Estratègic 2018-2021 complint amb els objectius establerts pel consell. Això ens permet ser una entitat més diversificada, més global i millor orientada a satisfer les peticions dels nostres clients». I és que l’entitat li reconeix a Tubau haver «liderat l’expansió internacional del banc, posant els fonaments del que ara és Andbank en termes de diversificació geogràfica».

Així mateix, també hi ha hagut canvis en el Consell d’Administració d’Andbank: Manel Ros i Josep Vicens el van deixar per incorporar-se com a consellers dominicals al consell d’administració d’Andbank Espanya. A més, en la darrera junta general es va aprovar la incorporació de César Valcárcel com a conseller independent d’Andbank. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT