PUBLICITAT

Noves propostes en el pla d’estiu per infants del Comú d’Andorra la Vella

Hi haurà una sortida especial al poble francès de Thèbe i diverses estades esportives a Catalunya

Per El Periòdic

Una de les activitats de l’estiu passat organitzada pel Comú d’Andorra la Vella dins del programa ‘Viu l’estiu’.
Una de les activitats de l’estiu passat organitzada pel Comú d’Andorra la Vella dins del programa ‘Viu l’estiu’. | Comú d'Andorra la Vella

Colònies a França i estades esportives a Catalunya, són les dues principals novetats que incorporen les activitats per a infants i joves que el Comú d’Andorra la Vella oferirà aquest estiu. Entre les propostes que organitza el Departament de Social i el d’Esports i Joventut s’oferiran 500 places setmanals en les propostes que es fan al país i 175, en total, en les que s’ofereixen a l’estranger, segons l’ANA.

Així, per als infants de tres a sis anys s’oferiran activitats al Llamp i a la ludoteca de Santa Coloma entre el 5 de juliol i el 7 de setembre. A més, enguany es torna a apostar pel torn de matí, ja que va tenir “molt bona acollida”, tal com va assenyalar la consellera de Social, Meritxell Pujol, i, per tant, les famílies podran gaudir d’aquest servei de vuit del matí a tres de la tarda a Ciutat de Valls. Cal destacar que les inscripcions per a aquesta oferta per als més petits s’obrirà el pròxim 1 de juny. 

Des del Departament de Social també s’ofereixen colònies per als infants de fins a 14 anys. A la present edició es repetirà el torn a Brunyola, Girona, entre el 26 de juliol i el 6 d’agost i «la novetat» és que s’oferirà un torn a França, concretament a Thèbe, entre el 16 i el 27 d’agost. D’altra banda, la consellera va manifestar que el comú va optar per no incrementar els preus aquest any i va insistir que a més les famílies que ho necessitin poden gaudir dels ajuts que s’atorguen perquè «cap nen es quedi sense estiu».

En les propostes esportives es mantindrà la dinàmica de l’any passat dels grups de convivència de 20 infants. La novetat d’enguany són les estades a Catalunya; amb una estada multiesportiva al Port del Comte per a infants dels vuit als tretze anys; un campus de futbol a Amposta i un de taekwondo a l’Hospitalet de l’Infant. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT