PUBLICITAT

Aprovat el pla d'estudis del bàtxelor en enginyeria industrial de la Universitat Carlemany

Contempla una formació de 180 crèdits europeus, corresponen a tres cursos acadèmics a temps complet

Per El Periòdic

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla.
La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla. | SFGA

El Govern ha aprovat aquest dimecres el decret del pla d'estudis del bàtxelor en enginyeria industrial de la Universitat Carlemany. En aquest sentit, cal recordar que l'executiu ja va aprovar la creació d'aquesta titulació oficial, i ara, després de l'acreditació favorable emesa per l'Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior (AQUA), en valida el pla d'estudis.

El ministre de Finances i portaveu, Eric Jover, ha destacat que el bàtxelor ha de formar professionals com a tècnics de projectes de producció i organització industrial; gestors d'organització, producció, cadena logística i distribució física; gestors de compres i aprovisionaments, o gestors de tecnologia i d'innovació tecnològica, entre d'altres.

Aquest bàtxelor contempla una formació de 180 crèdits europeus, corresponen a tres cursos acadèmics a temps complet amb una estructura semestral. La titulació s'imparteix en modalitat virtual i la llengua vehicular és el castellà, per bé que en un futur es pot oferir en català, francès o anglès si s'identifica públic suficient que tingui aquests idiomes com a primera llengua per seguir els estudis.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT