PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Malestar dels psicòlegs pel programa del Govern

Salut confia que el dispositiu s’engegui la setmana vinent

Per Lídia López

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ahir.
El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ahir. | SFGA / CESTEVE

Alguns dels professionals que s’han interessat a participar en el programa d’atenció psicològica per la Covid-19 tenen dubtes per la forma que està prenent el pla. En una reunió telemàtica celebrada entre una vintena de psicòlegs i la secretària d’Estat de Salut, Helena Mas, el dilluns a la tarda, alguns dels assistents van reconèixer tenir dubtes sobre l’estructuració i funcionament del pla del Govern.
En aquest sentit, el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, va apuntar ahir, preguntat durant la roda de premsa d’actualització sanitària, que «potser algun psicòleg té problemes amb el programa, però és obert i s’hi pot presentar qui vulgui». A més, va recordar que pel fet de tractar-se d’un programa públic, té una tarifa de «corresponsabilitat, que no és comparable a la tarifa privada, però que és mesurat amb la resta de tarifes de la salut pública».

Per tot plegat, va mostrar-se esperançat perquè el dispositiu estigui operatiu la setmana vinent, com s’ha previst, i que hi hagi «suficients professionals adscrits».

Per la seva banda, el Copsia va declinar fer declaracions a aquest mitjà al voltant de la qüestió. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT