PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp entrega els premis als millors punts de llibre

Tot i la pandèmia, hi han participat 34 persones de 5 a més de 18 anys

Per El Periòdic

Punts de llibre del concurs d’Encamp.
Punts de llibre del concurs d’Encamp. | ANA / A.S.

Encamp va fer entregar ahir dels premis als guanyadors de la desena edició del concurs de punts de llibre de la biblioteca comunal d’Encamp. El conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, va entregar els premis als guardonats i va manifestar que la participació ha disminuït a causa de la Covid-19 perquè l’afluència a la biblioteca també ha baixat, però tot i així, «ha estat bona». En total a Encamp hi han participat 34 persones, i la categoria «amb més participació ha estat la d’alevins (de 7 a 10 anys) amb 14 participants. El concurs és «bo pels nens perquè així comencen a iniciar-se al món de la literatura», va indicar Cruz.

De les cinc categories, el personal de la biblioteca sota «criteris de creativitat, originalitat i també amb simbolisme de Sant Jordi», han escollit els dos millors punts de llibre. Així, els premis van consistir en uns lots de llibres seleccionats per a cada franja d’edat i, a més, els primers premis tindran el punt de llibre imprès a la biblioteca durant tot un any fins a la següent edició del concurs.
En la categoria benjamí (de 5 a 6 anys) els guanyadors van ser Àlex Risco i Lucas Guillermo; en l’aleví (de 7 a 10 anys) van ser Charlie Boher i Mario Guillermo; els guanyadors dels infantils (d’11 a 14 anys) van ser Cèlia Caraguel i Nerea de Pablo; i finalment en els adults (a partir de 18 anys) els primers premis van ser per a Ramon Pujol i Maria Carmen Herrera.

Aquest concurs també estava obert a la biblioteca comunal del Pas de la Casa, on hi ha hagut una gran participació amb 54 punts de llibre presentats. En aquest cas, els primers premis van ser: en la categoria benjamí per a Rafael Ferraz i Nolan Grand; en els alevins per a Luana Barbosa i Eloa Martins; els infantils per a Eva Casanovas i Ainara García; el juvenil per a Anaïs Barbosa; i finalment en la categoria d’adults, els vencedors han estat Raquel Sacramento i Cristina Medina. L’entrega dels premis al Pas de la Casa es farà avui a les 18.00 hores a la biblioteca comunal de la localitat fronterera. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT