PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Massana organitza tallers de primavera per als infants

Les inscripcions ja estan obertes i les activitats seran del dia 25 al 28 de maig

Per El Periòdic

Tres nenes durant els tallers organitzats a les vacances de pasqua.
Tres nenes durant els tallers organitzats a les vacances de pasqua. | Comú de la Massana

El Comú de la Massana va organitzar els tallers de primavera, que tindran lloc el dia 25 de maig i terminarà el 28 del mateix mes. L’objectiu és cobrir la setmana de vacances escolars i donar un servei als pares que treballen. Pel que fa a les edats dels nens i nenes que participaran a les activitats, els tallers van adreçats a infants de primària, és a dir, a aquells que tinguin de tres a 11 anys. D’altra banda, els menors a partir dels 12 tenen l’opció de participar en les activitats del Punt 400.

L’equip del Departament d’Educació ja ha preparat la programació, que inclou des de tallers de manualitats i cuina a jocs col·lectius i rutes pels camins de la parròquia. «Intentarem fer el màxim d’activitats a l’aire lliure, ja que els infants estan de vacances escolars i el principal objectiu és que desconnectin de les aules i es diverteixin», va explicar el conseller de Joventut Educació i Esports, Kevin Poulet. 

Cal destacar que les inscripcions ja estan obertes al servei de Tràmits. A més, la setmana que ve es presentaran els Esports d’Estiu i les Setmanes temàtiques, per tal que les famílies i els infants tinguin temps de veure les diferents opcions de lleure per a les vacances. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT