L’Hotel Ski Plaza, sense sort a dos curses molt intenses

Els corredors de l’equip pateixen diverses caigudes

Un moment de la cursa.
Un moment de la cursa. | H.SKI PLAZA CYCLING TEAM

Dissabte passat es va disputar la 9a Cursa Isaac Gálvez, Campionat de Catalunya, cursa trenca-cames de 128 quilòmetres i la sort era important per poder acabar-la. Els corredors de l’H.Ski Plaza Cycling Team no van comptar amb aquest factor. Óscar Cabanas va punxar al quilòmetre 109 quan estava al grup principal, tot i això va finalitzar el 65è a 2’03 minuts del guanyador. Sergi Martín va patir una caiguda sense conseqüències i va poder finalitzar la prova en 98ena posició. Marc Saura i André Moutinho no van finalitzar la prova, el primer per una punxada a l’inici de la cursa, i el segon per problemes mecànics.

Diumenge, en el 71è GP d’Òdena, l’equip H.Ski Plaza Cycling Team va realitzar una gran feina sense recompensa final. La cursa, de 150 quilòmetres, va ser neutralitzada en els primers quilòmetres a causa d’una important caiguda de corredors. El millor classificat de l’equip va estar Miquel Martínez, a 1,50 minuts del guanyador. Óscar Cabanas que va tornar a punxar prop de la meta i va entrar el 87è. Marc Saura i André Moutinho van ser 110è i 111è respectivament, mentre que Sergi Martín i Guillem Ges van abandonar per problemes físics.