PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra s’enfrontarà a la Reial Societat B al ‘play off’

Els tricolor tindran davant a un dels campions de lliga

Per Marcos Bernat

El president de la RFEF, Luis Rubiales, durant el sorteig del ‘play off’.
El president de la RFEF, Luis Rubiales, durant el sorteig del ‘play off’. | RFEF

L’FC Andorra s’enfrontarà a la Reial Societat B en la primera eliminatòria dels play off d’ascens a Segona Divisió. Així ho va determinar el sorteig celebrat ahir a la seu de la Federació Espanyola de Futbol. El partit tindrà lloc aquest dissabte, 15 de maig, a l’estadi Francisco de la Hera, d’Almendralejo.

Classificats com a tercers de la fase d’ascens del grup III de Segona Divisió B, els andorrans sabien que s’enfrontarien amb gairebé tota probabilitat a un primer classificat d’un altre grup. Així, tindran davant a un oponent dur que va acabar líder del grup II. Els números dels bascos espanten, ja que han sumat 53 punts en 26 partits, mentre que els tricolor van acabar amb 40 unitats en el mateix nombre de trobades. No obstant això, cal destacar que el grup en el qual es trobava l’Andorra es caracteritza per ser un dels més competitius de la Segona B. 

Un altre dels factors optimistes per als del Principat és que s’enfronten a un equip jove, amb escassa experiència en cites d’alt nivell, mentre que els de Prada de Moles es compten amb diversos futbolistes amb una trajectòria més que contrastada. A més, l’equip ja ha demostrat que sap treballar sota pressió, aconseguint entrar als play off en un estadi tan complicat com el Collao.

Cal destacar que l’FC Andorra partirà amb un cert desavantatge. I és que els pitjors classificats tenen l’obligació de guanyar en 120 minuts. En cas contrari, no hi haurà torn de penals i l’empat beneficiarà al que millor puntuació hagi tingut en lliga, que en aquest cas seria la Reial. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT