PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una dona intenta entrar 3,6 grams de cocaïna viatjant en taxi

La Policia deté 12 persones per positiu en controls d’alcoholèmia

Per El Periòdic

L'ediifi administratiu de la Policia.
L'ediifi administratiu de la Policia. | Arxiu ana

La Policia va dur a terme al llarg de la setmana passada 17 detencions, entre les quals cal destacar la d’una dona no resident de 38 anys que dilluns de la setmana passada va ser controlada a la frontera del riu Runer amb 3,6 grams de cocaïna, mentre accedia al Principat viatjant com a passatgera d’un taxi.

Tanmateix, el cos d’ordre va procedir a la detenció de12 persones per donar positiu al control d’alcoholèmia. Entre els arrestos cal destacar el d’un jove de 18 anys que aquest diumenge a la tarda va patir un accident a Engolasters. El jove va donar un resultat positiu de 0,97 grams d’alcohol per litre de sang i en el sinistre que va patir va resultar ferit tant ell com l’acompanyant, una noia de la mateixa edat.

Pel que fa a la resta de conductors arrestats per haver donat positiu en el control d’alcoholèmia, també crida l’atenció el cas d’un home de 34 anys que dissabte a la matinada va donar 2,90 grams d’alcohol per litre de sang en una parada rutinària que va efectuar la Policia. Així mateix, va registrar una taxa força elevada un resident de 54 anys, que va ser controlat en una parada rutinària divendres al matí. Va donar, concretament, 2,62 grams d’alcohol per litre de sang. Dimarts i dimecres dos joves residents de 21 i 19 anys, respectivament, van donar ser arrestats per donar positius en uns controls salivars rutinaris de tòxics. 

També cal destacar la detenció, dimecres de la setmana passada, de dues persones, un home i una dona de 41 i 20 anys, respectivament, que van ser arrestats com a presumptes autors de delictes contra la integritat física i moral (maltractaments i lesions) i contra la llibertat sexual, per afavoriment de la prostitució.

Entre les detencions també consta la de l’home resident de 26 anys que va ser detingut per l’agressió de diumenge de la setmana passada a Sant Julià de Lòria. Cal recordar que el detingut hauria agredit un altre home amb un estri metàl·lic, causant-li lesions.

A l’últim, destaca la detenció d’un home no resident de 31 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública, per desobeir una ordre d’expulsió administrativa per un període d’un any. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT