PUBLICITAT

Andorra, territori de pòquer

  • La febre per aquest joc arriba al Principat i ja s'ha programat un esdeveniment que portarà gent de tot el món
MARC RODRÍGUEZ
ESCALDES-ENGORDANY

És un joc ben antic, però qui més qui menys haurà percebut que durant els últims anys ha anat adquirint cada cop més notorietat i acceptació entre públic de totes les edats. Es tracta del pòquer, que es pot jugar en diferents modalitats, una de les quals és la Texas hold ‘em, amb cinc cartes descobertes progressivament que propicien grans emocions i, per als més astuts, la victòria final. Andorra, tot i no tenir aquest mitificat gran casino, que sempre està a l'agenda d'algun partit en períodes electorals, entrarà en aquesta moda i organitzarà un campionat de manera privada, amb la col·laboració d'una agència de viatges i un hotel de la capital.

El Land and Sea Poker Tour, un torneig que incorpora la novetat de juntar joc i vacances i que està destinat a un públic amateur que tampoc es pot gastar les sumes de diners que calen per a competicions internacionals de primer nivell, aterrarà a Andorra entre els dies 28 de febrer i 5 de març. Ho farà a l'hotel Crowne Plaza d'Andorra la Vella i la diferència respecte altres competicions recau en el tipus d'organització.

Concretament, i tal i com assenyalen els organitzadors, tots aquells que participin no pagaran directament la inscripció a la competició, sinó l'estada en l'hotel, que s'ha aconseguit tancar en una «tarifa preferent» per un preu de 399 euros. Aquest import inclou tant l'habitació com les activitats al gimnàs, la piscina, la sauna, etcètera, segons s'afirma a la pàgina web promocional d'aquest paquet comercial. Així, tot i ser una iniciativa privada, l'acte té un punt d'interès considerable per a tots aquells que vulguin aprofitar la seva faceta de jugadors de pòquer al temps que amants dels viatges a llocs com Andorra, que sempre ofereix un bon atractiu per als seus visitants.

De ruta per Europa

L'esdeveniment d'Andorra incorporarà tres tornejos al dia amb piles a partir de 30.000 fitxes i partides fixades en una hora, que seran limitades a 200 participants. L'agència organitzadora també ha programat viatges-campionat a Viena, Bratislava o les Illes Britàniques, paquets que, això sí, apugen pel que fa al pressupost.

Els participants tindran, a més la possibilitat de tenir descomptes a l'hora d'esquiar als dominis del país o bé per relaxar-se a les instal·lacions de Caldea. D'aquesta manera, la iniciativa demostra com en matèria de turisme sempre hi ha marge de maniobra per aprofitar les oportunitats que poden suposar activitats fins ara mai pensades com és la realització d'un campionat de pòquer a escala internacional.

Segons quin sigui l'èxit d'aquesta iniciativa, l'agència organitzadora podrà organitzar més estades, ja que l'empresa treballa sobre la base de cobrir unes expectatives mínimes de participació i, a partir d'aquí, assegura la programació. En qualsevol cas, aquesta pot ser una línia a seguir per altres operadors i Andorra ha de saber treure'n profit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT