PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

34 vehicles venuts durant la fira d’ocasió de Sant Julià

Majoral fa un balanç positiu i assegura que s’ha dinamitzat la parròquia

Per El Periòdic

La zona de les autocaravanes de la mostra laurediana.
La zona de les autocaravanes de la mostra laurediana. | ANA / A.S.

La fira del vehicle d’ocasió i de l’autocaravana va finalitzar ahir amb un total de 34 automòbils venuts, quatre dels quals corresponen a autocaravanes, tal com va informar el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral. El cònsol va fer un balanç molt positiu de tot el cap de setmana. De fet, va comentar que els expositors van valorar la fira amb notes que es movien entre el 8 i el 10. «És una mostra de la qual marxen contents», va comentar el cònsol.

Sobre les vendes, Majoral va indicar que encara queden transaccions per acabar de tancar els dies vinents, ja que hi ha vehicles que els mateixos compradors han de mirar de si estan bé o no. A banda d’ajudar al sector de l’automòbil, la fira també tenia l’objectiu de dinamitzar la parròquia, sobretot la restauració i el comerç. En aquest sentit, el cònsol va explicar que durant tot el cap de setmana hi ha hagut força gent i «per tant els bars i restaurants segur que han fet més que en un cap de setmana convencional». Tot i això, va manifestar que durant aquesta setmana tindran ocasió de parlar amb el sector per veure l’impacte que ha tingut la fira.

Amb aquest balanç positiu, Majoral va desitjar que de cara l’any vinent es pugui tirar endavant la quarta edició de la fira. A més, va declarar que els mateixos concessionaris demanen més espai per poder portar més vehicles. Enguany, la fira va comptar amb la presència de 12 concessionaris amb uns 150 vehicles exposats en total, segons va informar l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT