PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús finalitza setè a la cursa de l’Europeu de Moto2 2

Una interrupció causada per una caiguda frena la progressió de l’andorrà

Per El Periòdic

Xavi Cardelús durant la cursa al circuit Ricardo Tormo de Xest.
Xavi Cardelús durant la cursa al circuit Ricardo Tormo de Xest. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús es va classificar a la setena posició de la cursa del Moto2 European Championship disputada ahir al Circuit Ricardo Tormo de Xest, València. La cursa va estar força accidentada, ja que es va haver d’interrompre després de les primeres voltes a causa de la caiguda d’un dels seus participants i, finalment, es van disputar només nou voltes.

L’andorrà, que havia estat segon al warm-up disputat amb la pista molla va passar onzè a la primera volta i va començar a recuperar posicions a partir de la tercera, arribant al grup que lluitava per la cinquena posició al tram final de la cursa. Amb els nou punts sumats ahir, Xavi Cardelús se situa desè a la classificació provisional del Moto2 European Championship amb 19.

El pilot de l’equip Promoracing  va explicar les seves sensacions en una jornada marcada pels imprevistos: «Ha estat una cursa estranya per la interrupció quan havíem disputat les cinc primeres voltes a causa de la caiguda d’un altre pilot. La represa estava programada a només nou voltes i a la sortida no he pogut recuperar posicions». Així, l’andorrà va assegurar que les circumstàncies van condicionar la progressió que estava tenint. «La situació va fer que em costés progressar a les dues primeres voltes i quan, a partir de la tercera ja vaig poder marcar un bon ritme, vaig intentar atrapar al grup que estava lluitant per entrar en els cinc primers, però ja no vaig tenir temps», va apuntar. 

Malgrat la sensació d’haver pogut aconseguir una millor posició, Cardelús va valorar positivament la seva classificació: «Crec que he fet un pas endavant, les sensacions han millorat i el rendiment ha estat més bo. Aquesta és la base amb la qual hem de treballar a partir de demà de cara a les pròximes curses del Campionat per recuperar el terreny que hem perdut en aquest inici».
Cal destacar que la pròxima prova d’aquest Europeu de Moto2 es disputarà el pròxim 13 de Juny al circuit de Barcelona-Catalunya. 


 

PUBLICITAT
PUBLICITAT