PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La cambra apropa el 5G a les empreses ‘retail’

La jornada se celebra en col·laboració amb el MWCapital el 27 de maig

Per El Periòdic

La Cambra de Comerç
La Cambra de Comerç | Sergi Pérez

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra torna a col·laborar amb Mobile World Capital  Barcelona per oferir als empresaris del país una formació online en l’àmbit del 5G i la seva aplicació al retail. Aquesta jornada, que es realitza des de fa anys en el marc de la dinamització de l’economia andorrana com a objectiu prioritari de la Cambra, pren especial rellevància en el context actual, en el qual molts negocis del país s’hauran de reactivar i reestructurar per tirar endavant.

«Volem continuar estant al costat de les empreses andorranes i fomentar el seu desenvolupament, posant l’èmfasi en la transformació digital», va explicar el president de l’entitat, Miquel Armengol. «Andorra ha estat tradicionalment un país en el qual el comerç ha estat un eix vertebrador de l’economia i hem de treballar per mantenir-nos com a referents en l’experiència del client i la innovació en aquest sector», va indicar Armengol com a atractiu perquè la gent s’apunti a la formació.

La jornada, que es gratuïta i es durà a terme el 27 de maig, consta de dues parts. La primera, de tipus formatiu, on es donen a conèixer les característiques de la tecnologia 5G i alguns projectes pilots rellevants, i una segona on, mitjançant metodologies de Design Thinking, s’exploren nous casos d’ús amb 5G.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT