PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Otso Travessa d’Encamp obre les inscripcions per a la 38a edició

Hi haurà quatre recorreguts per a diferents públics amb la sortida i arribada al centre

Per El Periòdic

Una corredora a l’Otso d’Encamp 2020.
Una corredora a l’Otso d’Encamp 2020. | Comú d’Encamp

Les inscripcions per la 38a edició de l’Otso Travessa d’Encamp, que tindrà lloc els propers 4, 5 i 6 de juny, es van obrir ahir. La històrica cursa de la parròquia encampadana incorpora com a novetat el recorregut maratonià de 42 km per zones emblemàtiques de la parròquia arribant fins a l’Alt del Griu, Ensagents, Pessons o al refugi de l’Illa en plena Vall del Madriu, amb un recorregut circular amb sortida i arribada al centre d’Encamp. La 38a edició de l’Otso Travessa d’Encamp comptarà amb quatre modalitats de set, 12, 21 i 42 quilòmetres, les quals seran puntuables per la Copa d’Andorra de curses de muntanya.

Les tres curses de 7, 12 i 21 quilòmetres seran el diumenge 6 de juny i la de 42 serà el dissabte 5 de juny. Des de divendres 4 de juny a les 14:00 hores de la tarda hi haurà un village instal·lat a la plaça dels Arínsols amb empreses i entitats vinculades amb l’esport i la muntanya.

El conseller de Joventut i Esports del Comú d’Encamp, Xavier Fernàndez, va opinar que la Travessa d’Encamp «s’ha convertit en un símbol de la capacitat de tirar endavant tot i la difícil situació de pandèmia». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT