PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús arriba amb bones sensacions al Ricardo Tormo

El pilot andorrà mostra temps optimistes als entrenaments previs a la cursa

Per Marcos Bernat

Xavi Cardelús als entrenaments previs a la cursa.
Xavi Cardelús als entrenaments previs a la cursa. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús afronta avui els classificatoris de cara a la carrera de demà corresponent a l’Europeu FIM de Moto 2. El pilot andorrà correrà en el circuit Ricardo Tormo, situat a Xest (València), després d’haver realitzat diverses jornades d’entrenaments amb sensacions positives. En aquest sentit, el pilot andorrà es va mostrar satisfet amb una de les primeres sessions prèvies. «He rodat molt ràpid i m’he situat entre els millors pilots de la categoria», va apuntar. 

D’altra banda, el segon dia va tenir dues sessions «força diferents». En una d’elles, va aconseguir el vuitè millor temps, a vuit dècimes del millor registre i a tan sols tres del cinquè. A la tarda, però, «la pista estava més lenta a conseqüència de la pujada de temperatures», fet que va provocar que els motoristes no poguessin fer bones marques. No obstant això, la preparació va servir per «acabar de definir la posada a punt».

Cardelús arriba a aquesta prova com a onzè en la classificació general, amb 10 punts, empatat amb el francès Andy Verdoia. Quant a la seva participació en l’última prova del torneig, el representant del Principat va acabar en la novena posició de la primera carrera celebrada en el circuit d’Estoril, mentre que en la segona va terminar tretzè. Cal destacar que el pilot de Promoracing té el repte de recuperar-se després que la mala sort li va castigar l’últim cap de setmana. Així, cal recordar que l’andorrà no va poder acabar la primera prova de la Copa del Món FIM Enel de MotoE, que es va disputar al circuit de Jerez dins del programa del Gran Premi Xarxa Bull d’Espanya de MotoGP. En aquesta, va patir una caiguda en la quarta volta de la carrera, quan ocupava una meritòria setena posició, després d’haver realitzat un bon avançament, ja que havia sortit com a vuitè en la graella. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT