PUBLICITAT

Visita de la prefecta de l’Arieja per tractar temes transfronterers

En la reunió amb les autoritats andorranes es van tractar diversos temes

Per El Periòdic

Diversos ministres van rebre la nova prefecta de l’Arieja.
Diversos ministres van rebre la nova prefecta de l’Arieja. | SFGA/CESTEVE

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, es va reunir ahir al matí amb la prefecta de l’Arieja, Sylvie Feucher. La mandatària, que va assumir el càrrec al capdavant d’aquesta prefectura el mes de desembre passat, es troba de visita al Principat per tractar diversos aspectes de la cooperació transfronterera. Durant la trobada, en la qual també han participat el ministre de Justícia i Interior, Josep Rossell; el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres; i la ministra d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, es va poder intercanviar opinions sobre temes com ara la situació sanitària actual, aspectes lligats amb la protecció civil i la viabilitat hivernal, la mobilitat i els accessos, l’ordenament territorial o l’agricultura i el turisme.

Ubach i Feucher, acompanyades de l’ambaixadora d’Andorra a França, Eva Descarrega, i l’ambaixador de França a Andorra, Jean-Claude Tribolet, van visitar posteriorment el centre de vacunació situat a la plaça de Braus. La titular de la cartera d’Afers Exteriors li va mostrar el dispositiu existent per administrar els vaccins i va reiterar l’agraïment per part de l’Executiu per la col·laboració que ofereix França a l’hora d’abastir de vacunes el Principat d’Andorra. 
Finalment, part de les dues delegacions també es van desplaçar a Ordino, que aquest cap de setmana celebrarà la fira del bestiar, i on es va reunir amb la cònsol menor de la parròquia, Eva Choy. Aquesta va ser la primera visita oficial de Feucher des que va assumir el càrrec en substitució de l’anterior prefecta, Chantal Mauchet. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT