PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rosa Gili recorda a L’A que «s’han donat moltes ajudes»

La cònsol d’Escaldes respon a les queixes plantejades per Liberals

Per Marcos Bernat

La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili.
La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili. | ANA

La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, va assegurar que estan «treballant contínuament per solucionar els problemes derivats dels preus dels lloguers». En aquest sentit, Gili va defensar que en els últims mesos s’estan oferint «moltes ajudes a persones i famílies per afrontar la situació de manera directa».

Les declaracions de la cònsol es produeixen després que el comitè parroquial de Liberals a Escaldes-Engordany emetés un comunicat qüestionant les mesures del comú per solucionar la problemàtica. En aquesta línia, el partit demanava que s’apliquessin «polítiques efectives perquè la parròquia pugui ampliar el mercat de pisos de lloguer a preus raonables». Així, va reclamar una reducció al 0% de la cessió econòmica obligatòria per a les promocions destinades al mercat del lloguer.

Davant les demandes de Liberals, Gili va assegurar que «aquestes accions són molt qüestionables», a causa de factors com que Escaldes-Engordany «és la parròquia amb menys terrenys disponibles». D’altra banda, va explicar que aquesta mesura no solucionaria els problemes immediatament, sinó que es tractaria d’una acció per a millorar el problema amb vista a un termini llarg. A més, va destacar la importància de comptar amb alguns dels terrenys com a garantia de futur per construir infraestructures bàsiques «com podria ser una escola o equipament sanitari». 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT