PUBLICITAT

El Comú d'Encamp aposta per la renovació del Saló de la infància

Concurs per valor de 120.000 euros per buscar projectes innovadors

Per El Periòdic

Una edició anterior del Saló de la infància.
Una edició anterior del Saló de la infància. | COMÚ D\'ENCAMP

El Comú d’Encamp renova el Saló de la infància a Encamp i al Pas de la Casa, que s'ha de celebrar durant el Nadal vinent. Aquest dimecres s'ha publicat al BOPA l'edicte del concurs perquè les empreses interessades presentin les propostes per a l'organització d'aquest esdeveniment infantil i juvenil que enguany arribaria a la seva trentena edició, si no hagués estat per la pandèmia que va obligar a la seva cancel·lació l'any passat.

Així, la 29a edició del Saló de la infància i la joventut s'haurà d'adaptar a les circumstàncies marcades per la pandèmia i es vol fer un salt endavant a nivell qualitatiu, tant pel que fa al tipus d'activitats que s'hi desenvoluparan, com per l'originalitat; per això el concurs premiarà la creativitat, l'originalitat, l'adaptació als diferents segments d'edat, el pla de comunicació o la vinculació del projecte a una temàtica innovadora, segons informen des del comú a través d'un comunicat.

El conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez, ha explicat que "el comú d'Encamp tornarà a organitzar i renovarà el Saló de la infància per aquest any" i per això treu ara el concurs "amb la voluntat de buscar projectes innovadors i creatius que sorprenguin als més petits i les seves famílies".

El concurs està valorat en 120.000 euros i les empreses podran presentar les seves propostes fins al dia 4 de juny.

D'altra banda, el comú ha aprovat també el concurs per adjudicar la concessió d'un centre d'esplai, per a efectuar la gestió i explotació del servei extraescolar per a infants de dos anys i mig fins als sis per un termini de quatre anys, ubicat al Complex esportiu i sociocultural d'Encamp. El termini per presentar les ofertes finalitza el 3 de juny.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT