PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els hotels oberts omplen el 48% el cap de setmana

La Unió Hotelera espera obrir nous establiments a partir de mitjans de juny

Per Marcos Bernat

Un grup de turistes passeja pel centre d’Andorra la Vella.
Un grup de turistes passeja pel centre d’Andorra la Vella. | EL PERIÒDIC

La Unió Hotelera (UHA) va tornar a experimentar un augment en l’ocupació dels seus hotels oberts el passat cap de setmana. Així, en els 18 establiments actualment actius van omplir un total del 48% de la capacitat total. Aquest fet suposa un increment del 5% respecte al cap de setmana anterior. En aquest sentit, Jordi Pujol, director de l’UHA, va expressar satisfacció per «continuar en la línia ascendent». A més, es va mostrar optimista de cara al final d’aquest mes: «Esperem tenir més ocupació de cara al final de maig, ja que hi ha un pont que atraurà turistes durant uns dies.»

D’altra banda, Pujol preveu que de cara al mes de juny podran obrir altres establiments, ja que ara com ara tan sols tenen el 20% en funcionament. En aquest sentit, va assegurar que «a Andorra la Vella i Escaldes enguany estan tots actius, excepte tres o quatre», però la intenció és «poder comptar amb els que estan situats a altres zones».

Cal destacar que entre setmana el nombre de reserves continua sent molt baix. El director de l’UHA va apuntar que «la majoria d’establiments es van situar entre el 8% i el 12% d’ocupació», encara que va recalcar que «els mesos de maig i juny acullen sempre a poca gent». No obstant això espera que, a partir de juny es realitzin reserves més enllà dels caps de setmana». 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT