PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un home a la frontera amb cocaïna, marihuana i haxix

El Cos d’Ordre efectua 15 detencions durant la darrera setmana

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’un agent fent un control a la frontera hispanoandorrana.
Imatge d’arxiu d’un agent fent un control a la frontera hispanoandorrana. | MARICEL BLANCH

La Policia va detenir el darrer diumenge a la tarda, a la frontera hispanoandorrana, un home no resident de 31 anys amb diverses quantitats de droga. En concret, aquesta persona va ser controlada en possessió de 2,1 grams de cocaïna; 16,6 grams de marihuana i 1,9 grams d’haixix quan procedia a entrar al país en un vehicle particular. Aquesta va ser una de les dues detencions per delictes contra la salut pública de la darrera setmana, ja que també va ser detingut, en el marc de l’operació Nòria (que al mes de març va comportar l’arrest de diverses persones per tràfic de droga a menors i el comís de 253 grams de marihuana i 55 grams d’haixix) un home resident de 19 anys. Aquest arrest va tenir lloc per manament judicial, segons va apuntar al seu comunicat el Cos d’Ordre.

Entre les 15 detencions dutes a terme per la Policia al llarg de la setmana passada, segons es detalla en el balanç publicat ahir, també cal destacar, el dilluns passat, a Escaldes-Engordany, la d’un home resident de 44 anys per haver falsificat receptes per a l’obtenció fraudulenta de medicaments. A aquesta persona se l’acusa dels delictes contra la seguretat en el tràfic jurídic, la salut pública, la intimitat i la inviolabilitat de domicili.

Els agents també van detenir una dona resident de 30 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la intimitat física i moral en l’àmbit domèstic. En concret, el Cos d’Ordre va indicar que els agents van ser requerits en un domicili particular d’Encamp arran d’una forta discussió entre dues germanes que va derivar en l’agressió de la dona detinguda envers l’altra.

Finalment, les altres 11 persones van ser detingudes per donar un resultat positiu en el control d’alcoholèmia. El resultat més elevat el va donar un home de 47 anys que dijous al migdia va ser controlat després d’un accident amb danys materials i que va donar 2,04 grams d’alcohol per litre de sang. A continuació, i amb un resultat d’1,83 grams per litre de sang, es va detenir un home resident de 36 anys el diumenge a les 02.30 hores, també en una parada rutinària de la Policia. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT