PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Satisfacció al Pas de la Casa pel fi de les restriccions de mobilitat

Carrié espera que s’apropi a la població més clientela el cap de setmana

Per Lídia López

Imatge d'arxiu de visitants al Pas de la Casa.
Imatge d'arxiu de visitants al Pas de la Casa. | Jordi Pujol

Els comerciants del Pas de la Casa celebren la recuperació de la mobilitat amb França, després de la posada en marxa del pla de desescalada de les mesures de seguretat engegat ahir mateix, i que en primera instància, eliminaven la limitació de distància de la mobilitat. «Tothom està content de poder tornar a obrir. Hem estat tot un mes on estava tot tancat i la gent estava cansada de quedar-se a casa», va apuntar el president d’Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa, Jean Jacques Carrié.

Carrié va reconèixer que en la primera jornada de retorn, poques persones s’havien acostat a la població encampadana, i de fet, va assegurar que en alguns casos «hi ha gent que no acaba de saber que pot venir i truquen per preguntar si poden pujar o no». Per això, va considerar que cal que hi hagi una mica més de boca-orella, o fins i tot, fer publicitat, perquè arribi a coneixement de tots els possibles visitants.

Sigui com sigui, el president va mostrar-se esperançat perquè, de cara el cap de setmana, hi hagi més clients que s’acostin al Pas de la Casa. «Esperem que el cap de setmana puguem tenir més gent», va dir.

En qualsevol cas, aquest primer pas per a la recuperació dels comerços fronterers havia animat una població apagada durant el llarg mes de confinament gal, i malgrat que no es traduís en una jornada frenètica pel que fa a la recepció de clients, Carrié va compartir que «tots esperem, i creuem els dits perquè així sigui, que tornem a la normalitat com més aviat millor».

Cal recordar que, tal com va explicar ahir el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, els residents que vagin als departaments dels Pirineus Orientals i a l’Arieja, o a la inversa, estaran exempts de presentar una PCR o TMA per un viatge inferior a 24 hores. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT