Miller surt com a campió al GP Redbull d’Espanya

Pecco Bagnaia va completar el podi al costat de Franco Morbidelli per a assaltar el lideratge de Quartararo

Miller, Bagnaia i Morbidelli al podi de Jerez.
Miller, Bagnaia i Morbidelli al podi de Jerez. | MOTOGP

Jack Miller (Ducati Lenovo Team) va ser l’encarregat d’assaborir la major glòria amb el seu segon triomf en la categoria regna després de l’aconseguit en el TT d’Assen del 2016. La festa vermella va ser total a Jerez amb la segona plaça del seu company, Pecco Bagnaia, que va completar el podi al costat de Franco Morbidelli (Petronas Yamaha SRT) per a assaltar el lideratge d’un Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP) que es va diluir amb el pas de les voltes a causa de problemes físics. Pel que fa a la resta de residents al Principat, Joan Mir va ser el més ben parat en aconseguir la cinquena posició, seguit d’Aleix Espargaró i Maverick Viñales (sexta i sèptima posició respectivament, i amb Pol Espargaró tancant el top 10. Fabio Quartararo va ser 13è i Àlex Rins 20è. Així doncs, la classificació general deixa a Quartararo com a segon, amb 64 punts, mentre que Viñales és tercer amb 50 punts.