PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia investiga una agressió a Sant Julià de Lòria

L’agredit, resident de la parròquia de 53 anys, no pateix ferides greus

Per El Periòdic

El despatx central de la policia.
El despatx central de la policia. | ARXIU/ANA

La Policia investiga la presumpta agressió que va tenir lloc ahir al matí al carrer Verge de Canòlich de Sant Julià de Lòria, per tant, en ple centre del poble. Concretament, els fets es van produir pels volts de l’entrada a l’aparcament comunal que hi ha a la zona. La policia va confirmar que van estar requerits cap a les onze del matí per aquests fets i que es va obrir una investigació per esclarir-los. Pel que sembla, en l’agressió estan implicats dos homes i un d’ells hauria agredit «amb traïdoria», segons fonts policials, l’altre amb un estri metàl·lic. L’horari en el qual va transcórrer l’acció, així com el transitat lloc, van provocar que aquesta fos vista per diversos ciutadans.

Aquesta agressió va obligar a traslladar l’agredit a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, des d’on van confirmar que la víctima havia patit una contusió a la zona de l’orella i que ja va estar donada d’alta. Per tant, les ferides que presentava no eren greus. En aquest sentit, els sanitaris van assegurar que tots els danys van estar superficials i que el pacient va ser tractat d’un tall fent-hi diversos punts de sutura. A més, també van deixar clar que el pacient es va mostrar completament conscient a la seva arribada a l’hospital.

La investigació continua oberta i, de moment, es desconeixen els motius pels quals hauria tingut lloc l’agressió en pla carrer. Des del cos de Policia van assegurar que s’està treballant en el cas per a obtenir les primeres conclusions al més aviat possible. Així mateix, cal destacar que la persona afectada va ser un home de 53 anys, resident de la parròquia de Sant Julià de Lòria, segons van informar les autoritats. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT