PUBLICITAT

Andorra Turisme treballa en la creació d'un club de producte de muntanya

  • El projecte englobaria també el sector de la neu i es preveu que es creï abans del juny
CLARA GARNICA
ESCALDES-ENGORDANY

Andorra Turisme té sobre la taula el projecte d'un nou club de producte, que estarà relacionat amb la neu i amb la muntanya. Es tractarà del segon club de producte elaborat per aquesta societat, després que al passat mes d'octubre s'estrenés, amb l'Andorra Convention Bureau, en aquest tipus d'iniciatives a cavall entre el públic i el privat.

El club de producte relacionat amb la muntanya es preveu que sigui una realitat abans del segon trimestre de l'any, segons van informar ahir fonts d'Andorra Turisme.

De moment, els integrants de la societat estan treballant per definir com serà aquest nou projecte. Pel que fa a la seva base legal, es tracta d'un aspecte fàcilment assumible ja que només cal seguir la base de treball encetada per a crear l'Andorra Convention Bureau, la qual servirà «per accelerar-ne la posada en funcionament», van informar. Però ara la tasca s'encara en definir quins sectors i agents s'englobarien dins del club de producte de muntanya.

En principi, la voluntat de la societat és crear un producte genèric de muntanya, en el qual s'hi impliquin tots els agents, també el de la neu, per tal de poder afavorir la desestacionalització d'aquesta oferta turística del Principat. Però també es podria optar finalment per elaborar un club de producte únicament centrat en la neu, és a dir, en la temporada d'hivern.

una petició canillenca/ Aquest nou projecte de treball d'Andorra Turisme, que pretén aprofitar les sinergies entre les administracions i els privats, és també una demanda que va ser efectuada al novembre per la cònsol menor de Canillo, Mònica Bonell. La parròquia ha destinat per a aquest any un total de 19.770 euros, que seran ampliables quan es concretin nous clubs de producte. A més del de muntanya, Andorra Turisme també planteja d'altres opcions, com un de wellness, tal i com va informar el gerent de la societat, Àlex Andrés, el dia de la presentació de l'Andorra Convention Bureau.

Pel que fa a aquest club relacionat amb el turisme de congressos, va iniciar els seus primers passos de captació de clients durant la Fira EIBTM de Barcelona, al desembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT