PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La sala d’estudi nocturna torna a Escaldes-Engordany

L’edició del 2020 es va haver de suspendre a causa de la Covid-19

Per Alba Llacuna

La sala d’estudi nocturna d’Escaldes-Engordany en una edició anterior.
La sala d’estudi nocturna d’Escaldes-Engordany en una edició anterior. | comú d’escaldes-engordany

El 2020, la Covid no va permetre que el Comú d’Escaldes-Engordany organitzés, com des de fa 12 anys, la sala d’estudi nocturna. Aquest any, les condicions sanitàries ho permeten i, des de dilluns 3 de maig fins al 22 de juny, aquelles persones que ho desitgi tindran a la seva disposició un espai per estudiar en horari nocturn, de 20.00 hores a 23.45 hores.

Les mesures Covid, però, hi seran presents. D’entrada, tal com va indicar el cap del Departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany, Miquel Àngel Millan, «s’habilitaran taules individuals» i només «podran seure dues persones en la mateixa taula»  si són de la mateixa bombolla familiar o d’estudi, a banda de l’ús de la mascareta o de gel hidroalcohòlic.

La principal diferència serà la ubicació. «Des de fa uns mesos l’Espai Jovent» s’ha traslladat al vestíbul del Prat de Roure. Un espai «més gran i més ventilat que ens permet donar cabuda a més gent», va explicar Millan. La sala, segons es va apuntar des del Departament de Joventut, «té la capacitat per acollir 30 persones». 

A més, Millan va indicar que «d’entada no caldrà demanar cita», però en funció de com vagi la demanda –que segons van assenyalar des del comú és molt volàtil tant en hores com dies– «s’haurà d’estudiar si és necessari implementar aquesta mesura». 
La wifi o el monitor, en cas de necessitar ajuda, seguiran mantenint-se per donar resposta a les necessitats dels usuaris. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT