PUBLICITAT

Encamp impulsa el teatre del país amb un cicle de funcions

El primer espectacle de la temporada es podrà veure el proper 8 de maig

Per El Periòdic

Un detall del cartell publicitari.
Un detall del cartell publicitari. | Comú d'Encamp

El Comú d’Encamp ja ha posat a la venda a la seva web i a la Valireta les entrades del primer espectacle dels tres que conformaran la temporada de teatre nacional de l’any 2021. El comú augmenta així el catàleg cultural de la parròquia amb tres espectacles protagonitzats per Líquid Dansa, la Jove Companyia Nacional i An-danda-ra, totes tres companyies andorranes.

«Ampliem l’oferta cultural amb un cicle de teatre nacional» que portarà tres representacions teatrals de companyies andorranes a Encamp, una d’elles de recent creació que mereix un reconeixement especial, perquè està creada per i per a joves, va explicar el cònsol menor, Jean Michel Rascagnères. També va comentar que estan «treballant amb l’ambaixada, si la pandèmia ho permet, per ampliar la programació, que de moment ja s’ha concretat amb una obra de teatre al setembre» en el marc de la Saison Culturelle que impulsa l’ambaixada francesa a Andorra, «després de l’èxit de l’anterior edició». 

Així, el primer dels espectacles serà Caixa o Faixa, de la companyia Líquid Dansa, el pròxim vuit de maig a dos quarts de deu de la nit a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. Es tracta d’una funció de música i dansa i el preu de l’entrada és de 12 euros. El segon espectacle del cicle és La tercera onada, el primer projecte de la Jove Companyia Nacional d’Andorra i que es podrà veure a la sala de festes del complex el dia 23 de maig a les sis de la tarda. El cicle clourà amb la representació de l’obra Garses, una comèdia dramàtica de la companyia An-danda-ra. Aquesta última funció tindrà lloc el sis de novembre a les 21.30 hores al mateix complex de festes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT