PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La jornada Inntec reflexionarà sobre el comerç ‘phygital’

El certamen serà presencial i telemàtic amb cinc ponents i dues taules rodones

Per El Periòdic

Un moment de l’assemblea de socis d’Actinn, celebrada ahir.
Un moment de l’assemblea de socis d’Actinn, celebrada ahir. | Actinn

La jornada Inntec arribarà aquest any a la cinquena edició i se celebrarà el dimarts 22 de juny en format híbrid, presencial i telemàtic. Es tracta d’un esdeveniment gratuït on només cal registrar-se per al web inntec.ad,a  partir del 3 de maig. La temàtica escollida és el comerç phygital. Inntec, la Jornada de la innovació i les noves tecnologies d’Andorra, segueix amb l’objectiu de divulgar tendències i inspirar la societat andorrana en la transformació i modernització dels seus sectors productius.

La cinquena edició es farà en una sola jornada, amb cinc ponents presencials i dues taules rodones, que giraran al voltant del comerç phygital. La crisi sanitària ha accelerat la transformació dels negocis de comerç minorista. Es parlarà dels models de negoci Brick&Click, que combinen els avantatges del comerç tradicional i del digital a la recerca de més eficiència, més mercat o més conversió. S’estudiarà com les estratègies de webtostore, de webrooming o el click&collect poden ser una oportunitat per a les petites empreses. Així mateix, davant la necessitat de ser cada dia més rellevant, s’analitzarà l’ús de les dades de la petita empresa i com incorporar-les en les preses de decisió. Sota el lema Els camins de l’omnipresència, es reflexionarà sobre com l’omnicanalitat i l’ús de les dades ajuden a estar presents allà on es pot incrementar les vendes.

La decisió de dur a terme aquesta jornada es va prendre ahir en el marc de l’assemblea general de socis d’Actinn, que va servir també per presentar el seguiment de les activitats de l’associació, així com els socis que s’han incorporat recentment, entre els quals destaca RC associats, SiséGrau, Chakray o Ibermàtica.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT