PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Unicef recapta més de 4.000 euros a la Diada de Sant Jordi

Els diners aniran destinats al programa benèfic ‘Regals que salven vides’

Per El Periòdic

Objectes a la parada de l'Unicef a la fira d'Andorra la Vella.
Objectes a la parada de l'Unicef a la fira d'Andorra la Vella. | Unicef Andorra

El comitè d’Andorra de l’Unicef, que va participar a la Diada de Sant Jordi, unint-se als actes tradicionals, va recaptar un total de 4.065 euros, a conseqüència de les dues iniciatives organitzades. La primera va ser la parada a la fira del llibre i de la rosa a la plaça del Poble d’Andorra la Vella. L’altra va consistir en la venda virtual de roses solidàries des de la pàgina web de l’ONG.

La parada de llibres de segona mà, roses de patchwork fetes per voluntàries, postals, punts de llibres, llibretes i bolígrafs van recaptar un total de 825 euros. A més, a través de la pàgina web es van vendre 270 roses virtuals per un import de 3.240 euros, van informar des de l’ONG.

Unicef Andorra va recordar que, per primera vegada, van combinar la venda de roses presencials amb les virtuals a través de la web i valoren satisfactòriament «la participació i rebuda d’aquest nou format de recaptació».
La recaptació total de 4.065 euros anirà destinada al programa Regals que salven vides. D’altra banda, cal destacar que aquest import es convertirà en productes reals i tangibles: 6.300 sobres d’aliments terapèutics, 10.030 dosis de vacunes contra el tètanus i 147 mantes. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT