PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez debutarà contra la top 10 del món al Madrid Open

La tennista andorrana jugarà el seu primer partit a un torneig Màster 1.000 el pròxim 29 d’abril

Per El Periòdic

Vicky Jiménez a un entrenament.
Vicky Jiménez a un entrenament.

La tennista andorrana Victòria Jiménez Kasintseva jugarà davant l’holandesa Kiki Bertens, cap de sèrie número 7 del Màster 1.000 MMO, el partit de primera ronda del torneig madrileny, després del sorteig que es va portar a terme en el dia d’ahir. Jiménez, que jugarà per primera vegada una primera ronda del quadre gran d’un Màster 1000, ja entrena a les instal·lacions de la Caja Mágica on es disputa la competició.
La tennista andorrana farà la seva primera aparició el dia 29 d’abril davant una rival amb una trajectòria contrastada. La jugadora dels Països Baixos se situa en el top 10 mundial del rànquing de la WTA. A més, aquest no és el seu millor registre, ja que en el 2019 va arribar a aconseguir la quarta posició, obtenint el millor lloc de la seva carrera.

A pesar d’estar en el cim del tennis mundial, Bertens no està tenint un bon 2021, perquè va caure en el torneig de Miami i Dubai en les primeres rondes, davant de rivals menys favorites. No obstant això, cal destacar que no va poder ser present en l’Open d’Austràlia, el primer gran eslam de l’any, a causa de problemes en el tendó d’Aquil·les.

En qualsevol cas, el repte per a la jove promesa del Principat serà majúscul, ja que, ocupa el lloc 901 en el rànquing WTA, a causa de la nul·la participació en tornejos d’aquest rang, que són els que més punts atorguen. Tot i això, podrà viure l’experiència en la seva superfície favorita. Així, la major part de les victòries de Jiménez en categoria Júnior, van ser sobre terra batuda. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT