PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El programa empresarial ‘Growth’ obre la inscripció

La iniciativa pretén donar suport a petites i mitjanes empreses

Per El Periòdic

Un moment de la presentació del programa ‘Growth’.
Un moment de la presentació del programa ‘Growth’. | ANA/M. P.

El ministre de Presidència, Economia i Empresa i president d’Actua, Jordi Gallardo, i la directora d’Actua Empresa, Judith Hidalgo, van presentar ahir la segona edició del programa Growth, una iniciativa de suport per a petites i mitjanes empreses del país amb alt potencial de creixement. El projecte s’adreça a aquelles societats que comptin, com a mínim, amb dos anys d’activitat i amb una facturació anual superior als 50.000 euros. Segons va recordar Gallardo, la finalitat del programa és cercar millores «en algunes de les àrees de negoci que l’empresa prèviament detecta», així com acompanyar-la i assessorar-la «en la seva estratègia de negoci» per tal que «es consolidi el seu resultat a mitjà i llarg termini».

Precisament, els responsables d’aquestes societats «persegueixen tenir un accés més directe amb el client i treure rendiment de totes les eines digitals que avui en dia hi ha al mercat», tant pel que fa a l’interior com l’exterior. Així doncs, els interessats poden presentar les seves sol·licituds fins al 22 de maig.

En aquesta segona edició, el programa Growth treballarà sobre quatre àrees: finances; màrqueting digital i tradicional; estratègia de vendes internacionals i comercialització, i lideratge. Així mateix, una vegada se seleccionin les 15 empreses que podran prendre part del curs, s’oferiran també 33 hores d’assessorament expert i individualitzat; 40 hores de sessions col·lectives especials; masterclasses i best practices amb experts i empresaris reconeguts, i hi haurà un apartat final de networking i cooperació empresarial.
D’aquesta manera, les empreses interessades trobaran el formulari d’inscripció al web d’Actua i, un cop es rebi, es farà una selecció inicial de vint, que passaran a fer un pitch empresarial davant del comitè executiu perquè finalment siguin 15 les escollides.

Hidalgo va explicar que la primera selecció de la vintena d’empreses es farà a principis de juny, mentre que les 15 finalistes se sabran cap a principis de juliol, que començaran el programa al setembre i l’acabaran al mes d’abril. El programa té un cost per a les empreses de 600 euros. No obstant això, el valor total del projecte per cada empresari és de 15.000 euros.

Cal destacar que durant la primera edició de Growth, que tot just acaba de finalitzar, fins a 58 empreses van entrar al procés de selecció. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT