PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté una jove resident amb 200 grams de marihuana

Un home és arrestat a Canillo acusat de maltractar la filla menor

Per El Periòdic

33 Un control de la Policia a la xarxa viària.
33 Un control de la Policia a la xarxa viària. | arxiu ana

La Policia va detenir dissabte al migdia, a les 13.00 hores, a Andorra la Vella una dona resident de 22 anys que es trobava en possessió de 200 grams de marihuana. A més, tal com va informar les forces de l’ordre, la dona, que en el moment del control conduïa el seu vehicle particular, va donar un resultat positiu a la prova de control de consum de tòxics. L’arrest va tenir lloc en el marc d’un control rutinari a la xarxa viària.

D’altra banda, cal destacar que dimecres de la setmana passada va ser detingut a Canillo un home resident de 41 anys per haver maltractat la filla menor d’edat. Tal com van indicar des del cos d’ordre, l’arrest va tenir lloc a les 10.30 hores i a l’home se l’acusa d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic.

Aquestes són algunes de les 10 detencions que la Policia va dur a terme al llarg de la setmana passada –del 19 al 25 d’abril– i entre les quals també cal destacar la d’un home de 58 anys que va ser detingut a les 15.55 hores de diumenge quan conduïa sota els efectes de l’alcohol. L’home, resident i de 58 anys, va donar un resultat de 2,57 grams d’alcohol per litre de sang en un control rutinari efectuat pels agents.

Altres cinc persones van ser arrestades, també, per conduir en estat d’embriaguesa i/o sota els efectes de les drogues i en aquest sentit, també cal destacar l’arrest d’una dona resident de 34 anys que va ser localitzada la matinada de dimarts, a les 00.54 hores, amb una taxa de 2,54 grams d’alcohol per litre de sang després d’haver patit un accident amb només danys materials. 
En circumstàncies similars, però en aquest cas per una infracció del codi de circulació, va ser detingut diumenge de matinada, concretament a les 01.41 hores, un home resident de 49 anys. En aquesta intervenció, l’home conduïa amb una taxa d’alcoholèmia d’1,39 grams d’alcohol per litre de sang.

D’altra banda, els agents van detenir dilluns pels volts de les 18.00 hores a la frontera del riu Runer un turista de 22 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic, en concret per ús de document inautèntic. L’home es va identificar en un control rutinari de documentació amb un passaport que presentava un seguit d’irregularitats. De fet, els agents van constatar que el suport era autèntic, però que el passaport havia estat alterat per canviar-ne la identitat.
També va ser detingut a Andorra la Vella, dissabte a les 16.34 hores, un home no resident de 30 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública, concretament per desobediència a una ordre d’expulsió administrativa per un període de dos anys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT