Regada, segon a l’Open de Barcelona; da Cunya, top 20

Els competidors havien d’afrontar un circuit tècnic de 5.5 quilòmetres, al que havien de donar quatre voltes

Un moment de la cursa.
Un moment de la cursa. | ACA Esport

Una part de l’equip de l’ACA BTT Team es va desplaçar fins a la localitat de Roquetes per disputar una nova prova de l’Open Barcelona. Els corredors desplaçats van ser Adrià Regada i César Da Cunha, que van tenir un paper destacat durant tota la prova. Els competidors havien d’afrontar un circuit tècnic de 5.5 quilòmetres, al que havien de donar quatre voltes. Regada va ser el ciclista més destacat en posar-se en la segona volta a liderar en solitari, però en l’última volta va trobar alguns doblats que van permetre al seu perseguidor atrapar-lo, jugant-se la victòria a l’esprint i sent finalment segon de la cursa. Per la seva part, da Cunha, que és cadet de primer any, va ocupar la 18a posició, i va anar de menys a més per entrar en un meritori top 20.