PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Efectes col·laterals per a l’FC Andorra després de la trobada a Can Misses

Saverio té una lesió al bíceps femoral i Hevel estarà en observació després de patir una contusió cranial

Per David Sansaloni

Saverio rep assistència mèdica al partit davant la UE Eivissa, diumenge passat.
Saverio rep assistència mèdica al partit davant la UE Eivissa, diumenge passat. | @FCANDORRA

L’FC Andorra no es va deixar solament els tres punts el darrer cap de setmana a Eivissa. Amb aquesta derrota, els del Principat van perdre, per una banda, la tercera posició a mans del Gimnàstic de Tarragona, i per l’altra a un jugador important per al pròxim duel, com és Saverio. En primera instància es va pensar que l’extrem tan sols havia patit una lesió lleu als isquiotibials, però una ecografia feta ahir va demostrar que hi ha una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra i romandrà al voltant de 10 dies a la infermeria. Si no es produeix cap miracle, Sarabia no podrà comptar amb l’equatorià per a la pròxima jornada, la 5a d’aquesta fase d’ascens a la Segona Divisió, davant el Vila-real B al Prada de Moles. D’altra banda, el club també va comunicar que el migcampista Héctor Hevel «ja és a Andorra després de la contusió cranial. El jugador està bé, però igualment es manté en observació». L’originari dels Països Baixos va patir un fort cop amb un company en una jugada del partit a Can Misses i va haver d’abandonar el terreny de joc amb collarí. Que pugui estar el pròxim diumenge amb l’equip dependrà de la seva evolució.


Qui va ser capità el diumenge, Rubén Bover, va recalcar que «va ser una llàstima, ja que vam sortir molt bé a la segona part i, quan millor estàvem, vam concedir un gol a causa d’un cúmul d’errades nostres. De la mateixa manera, l’equip ho va donar tot i encara ens queden dues finals i cal seguir fins al final». D’altra banda, Rubén Enri tornava als terrenys de joc després de patir tres lesions en quatre mesos, i va assegurar que «ha sigut una llàstima no haver tret cap punt d’aquesta jornada. És cert que l’Eivissa té un gran equip, però hem lluitat i ens queden dos partits per poder optar a aquest somni de la Segona Divisió». Enri també va destacar que «ha sigut una sensació agredolça el fet de tornar a jugar i et passen moltes coses pel cap. Tanmateix, em quedo amb que ja estic recuperat i intentaré donar el màxim de mi per poder ajudar a l’equip».


La victòria del Nàstic enfront del Vila-real B, juntament amb la derrota tricolor, van fer que s’intercanviéssin les posicions, i els del Principat ocupen actualment aquesta quarta plaça, mentre que els de Tarragona són tercers. Els catalans van treure profit al camp del filial groguet gràcies a un resultat d’1-2 que van firmar quan faltaven 15 minuts per al final. Els grocs van signar una bona arrencada de partit i, amb la pilota en el seu poder, van sotmetre a l’equip català, que es va refer i va aprofitar la primera oportunitat del partit per a avançar-se en el marcador. El gol visitant va capgirar els plans dels locals, als quals els va costar trobar el mateix grau de lucidesa que havien mostrat durant els primers compassos. En la segona meitat les forces es van equilibrar, deixant minuts de molta igualtat sobre el verd del Mini Estadi. Novament, quan els de Castelló més es refermaven, el Nàstic va castigar amb duresa l’equip de Miguel Álvarez, anotant el segon gol del partit. Amb el temps pràcticament complet, el Mini Submarí va retallar distàncies en l’electrònic gràcies al gol de Millán en una jugada d’estratègia.


En l’altre partit de la jornada, l’Alcoià va rebre al Barça B en El Collao. Els blaugranes van obtenir la victòria per 1-2 i, sense Álex Collado, Konrad de la Font es va erigir en la gran figura dels de García Pimienta en un partit molt disputat. L’Alcoià va voler aprofitar la seva major experiència en aquesta mena de trobades, però la qualitat de l’estatunidenc va ser el factor decisiu. Mancant dues jornades, el Barça B és segon i sumant dos punts dels pròxims sis ja s’asseguraria jugar el play-off a Segona Divisió.

Covid-19

L’FC Andorra va comunicar que un membre de l’staff tècnic va donar positiu a l’últim test d’antígens efectuat a Eivissa, abans del partit de diumenge contra la UD Ibiza. El professional es manté amb símptomes lleus a la ciutat illenca, on es mantindrà confinat segons indica el protocol sanitari del Govern de les Illes Balears. Un cop detectat el positiu, tots els integrants de l’expedició a Eivissa es van sotmetre a noves proves d’antígens, les quals van resultar negatives. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT