Inici complicat de Cardelús al Campionat Europeu de Moto2

L’andorrà es va classificar novè a la primera de les dues curses programades, i tretzè a la segona

Cardelús ahir a la competició.
Cardelús ahir a la competició. | Cardelús Racing Team

La primera prova del Moto2 European Championship que es va disputar ahir en el circuit d’Estoril com a escenari, no va estar del tot propícia per a Xavi Cardelús. El del Principat va classificar novè a la primera de les dues curses programades, i tretzè a la segona. L’andorrà, que sortia des de la 12a posició, va cedir alguns llocs d’inici i va passar el 14è al final de la primera volta per començar a remuntar, a continuació, i acabar novè a només sis dècimes del segon pilot que el va precedir a l’arribada. A la segona cursa, les primeres voltes van seguir un guió molt semblant a les de la primera i, quan estava en plena remuntada, va aparèixer un petit problema en el motor de la seva Kalex que li va fer perdre més de tres segons i cedir tres posicions de cop per situar-se 14è i recuperar un lloc al final. Les seves voltes ràpides van ser pràcticament idèntiques a les dues curses; amb sengles 1.42.7.