Els del Principat van acudir a la cita amb set jugadors fora i tres dels que van jugar just sortien de patir la malaltia

Per David Sansaloni

Senglin intenta un tir davant la defensa del Barça.
Senglin intenta un tir davant la defensa del Barça. | acb Photo / Albert Martín

El MoraBanc va caure derrotat enfront del Barça al Poliesportiu per 63-79 en la que va ser la jornada 33 d’aquesta Lliga Endesa. Els del Principat van acudir a la cita amb set jugadors fora, un d’ells amb Covid-19, i amb tres dels que van jugar ahir just sortien de patir la malaltia. El marcador final de 63-79 no va fer cap justícia veient el que va passar sobre el parquet, i és que els d’Ibon Navarro van arribar a estar per davant, 55-54 en finalitzar el tercer quart. Massa càstig per a l’esforç dels tricolor en una trobada on el protagonista va ser el de sempre, Clevin Hannah, que va acabar amb 23 de valoració, 18 punts i sis assistències. Per la part blaugrana, el base argentí Leandro Bolmaro i la llegenda del bàsquet espanyol Pau Gasol van ser els líders de la victòria del Barça. Bolmaro va fer 26 punts i 32 de valoració, sent l’MVP d’una trobada que es va sentenciar en l’últim quart, amb un parcial de 8 a 25. Els del Principat no jugaven un partit des del 4 d’abril i això es va notar. El pròxim partit per als tricolor serà aquest dimecres, a les 18.30 hores, a casa del Casademont Saragossa. A l’equip li espera un calendari molt exigent en aquesta recta final de competició, on l’única opció és sortir per totes i intentar treure els millors resultats possibles enfront de les adversitats.