Cop dur per a l’FC Andorra a casa del ‘coco’ d’aquesta Segona B

L’equip d’Eder Sarabia no pot amb la solidesa que presenta la UE Eivissa a l’estadi Can Misses

Per David Sansaloni

Bover intenta desfer-se de la pressió de tres jugador de la UE Eivissa ahir al partit. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va patir la seva primera derrota des que va començar aquesta fase d’ascens a la Segona Divisió. Els andorrans van caure per 2-1 davant la UE Eivissa en un partit molt disputat, però en què els de l’illa balear van tenir més encert de cara a porteria. Els locals ja estaven classificats matemàticament per al play-off abans de començar la trobada, però això no va evitar que hi hagués molta intensitat als primers minuts de joc. El ritme va ser frenètic, amb una mica més de domini per part dels que ahir portaven l’equipació negra. Els del Principat, per la seva part, van voler combinar amb rapidesa, el que donava pas a errades a les passades, sobretot als tres quarts de camp. Al minut 14, Davo va avançar la UE Eivissa al marcador en una jugada on ell mateix va filtrar una passada per Castel des del mig camp, i aquest va entrar dins l’àrea, on va combinar en diagonal cap a Davo que s’incorporava i, amb un toc, es desfeia del defensa andorrà, que va treure el peu per evitar el penal, i va creuar el tir batent Ratti. Toc amb la dreta, remat amb l’esquerra. Va semblar que els de Sarabia intentaven reaccionar, però l’equip pitiús aprofitava molt bé el punt feble dels del Principat, que eren les passades a l’esquena de la defensa. Amb l’1-0 se’n van anar els jugadors als vestidors, i al cap de 30 segons de la reanimació, Bover va establir l’empat a Can Misses. Pastor, des del darrere, va fer una passada endavant cap a Carlos Martínez, que va filtrar la pilota a Martí Riverola i, de primeres, d’esperó, va fer de paret per deixar l’esfèric perfecte a Bover, que va finalitzar amb la cama esquerra ajustant la pilota on Kellyan no va poder arribar. Amb aquest 1-1 es va veure la millor versió dels visitants, però tan sols va durar 15 minuts, ja que Davo va tornar a avançar els locals al 60 de partit. Centrada des de la banda esquerra, a mitjana altura, que va calcular malament Ratti i Castel va aprofitar per guanyar la posició, disparant al pal i, el rebuig, en una jugada embrollada dins l’àrea, l’aprofitava Davo que va colpejar de primeres amb la dreta i l’espentava dins la porteria. Doblet de l’asturià i el 2-1 que ja no es va poder moure a l’illa balear. Amb la victòria del Gimnàstic, l’FC Andorra va perdre la tercera plaça a la classificació, assolint la quarta posició. «Ens ha faltat llegir bé el partit, sobretot a partir del minut 60. Quan hem combinat i hem sabut què fer, hem estat molt bé. No obstant això, ens hem precipitat massa en molts moments del partit, i hem fet el que a ells els convenia més, perdent una oportunitat boníssima, ja no sols d’empatar sinó també de guanyar aquí», va comentar Sarabia en finalitzar la trobada.