PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sant Julià rebrà mestres de religió d’Andorra i Catalunya

Es tracta d’una cerimònia presidida per l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives

Per El Periòdic

XV Jornada de Mestres i Professors de Religió de Catalunya i Andorra.
XV Jornada de Mestres i Professors de Religió de Catalunya i Andorra.

Sant Julià de Lòria acollirà el proper dissabte 24 d’abril l’eucaristia de clausura de la XV Jornada de mestres i professors de religió de Catalunya i Andorra. La celebració es retransmetrà des de l’església parroquial de Sant Julià de Lòria pel canal LòriaTV. La cerimònia serà presidida per l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives i comptarà amb la presència de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, així com dels delegats d’ensenyament de les diòcesis amb seu a Catalunya i de la FECC.

La jornada té enguany un format en línia, i es va dur a terme al llarg de dues setmanes. Els professors de religió i altres mestres d’escoles participants, van seguir les diferents unitats de formació, adreçades als docents de les diòcesis amb seu a Catalunya, entre elles el Bisbat d’Urgell i per tant el Principat d’Andorra. Les sessions de treball van ser iniciades amb les paraules de benvinguda i de coratge, de l’arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, bisbe president del Secretariat Interdiocesà d’Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC).

Entre les diferents sessions de formació que es van impartir destaquen: Entendre una església, Eines per a la classe de religió, ‘l’Avaluació competencial; o El Pacte Educatiu Global del Papa Francesc. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT