PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La solidaritat estarà present a la Diada de Sant Jordi

Unicef i l’Associació de Discapacitats Visuals i Auditius d’Andorra estaran a la plaça del Poble

Per El Periòdic

La imatge de la campanya.
La imatge de la campanya. | Unicef Andorra

El comitè d’Andorra de l’Unicef torna als esdeveniments presencials amb una parada de llibres i roses de patchwork a la fira del llibre i de la rosa, organitzada pel comú d’Andorra la Vella, que tindrà lloc aquest divendres a la plaça del Poble.

Per primera vegada, es combinarà la venda de roses presencials amb la de roses virtuals des de la web d’Unicef Andorra on es podrà comprar i regalar una rosa solidària.
Unicef estarà a la parada número vuit de la fira, des de les deu del matí i fins a les set de la tarda, i s’hi podrà trobar llibres de segona mà, roses de patchwork fetes per voluntàries, postals, punts de llibres, llibretes i bolígrafs.

D’altra banda, L’Associació de Discapacitats Visuals i Auditius d’Andorra (ADVAA) també estarà a la a fira de Sant Jordi, a la plaça del Poble d’Andorra la Vella. La intenció de l’associació és compartir amb els interessats alguns dels aspectes de les discapacitats que representen per respondre els dubtes. Tots els diners recaptats de la venda de roses, punts de llibre i donacions aniran destinats a futurs projectes. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT