PUBLICITAT

Mor un resident a Andorra en un accident a Oliana

Una furgoneta i un camió xoquen frontalment a la C-14

Per El Periòdic

L'accident ha tingut lloc a Oliana a les 7 del matí.
L'accident ha tingut lloc a Oliana a les 7 del matí.

El conductor d’una furgoneta, de nacionalitat andorrana, va morir ahir al matí en un xoc frontal amb un camió a la C-14, a l’alçada del terme municipal d’Oliana. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de l’incident a les 06.40 hores.

Per causes que encara s’estan investigant, la furgoneta –amb matrícula andorrana– va topar amb el camió al punt quilomètric 140. A conseqüència de l’accident el conductor va morir per l’impacte, mentre que l’ocupant del camió va resultar ferit lleument i va ser traslladat en ambulància fins a l’Hospital de la Seu d’Urgell, on se li va fer un reconeixement i es van descartar lesions greus. Segons va indicar el servei de trànsit català, la víctima mortal és un resident a Andorra que ahir el matí es desplaçava a Lleida, mentre que pel que fa al camió aquest venia d’Abrera (Baix Llobregat) i circulava en direcció nord cap a Andorra la Vella, on havia de descarregar la mercaderia que duia.

Arran de l’incident, la carretera va haver de ser tallada en els dos sentits de la marxa fins a les 08.30 hores; un fet que va provocar retencions, tant en sentit nord com sud, fins a les 10.00 hores quan la circulació va quedar normalitzada del tot. A més, com va apuntar el Servei Català de Trànsit, fins al lloc dels fets es van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per donar resposta a l’incident. 

Amb aquesta víctima, i segons la darrera actualització que ofereix l’entitat catalana, són 24 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT