L’FC Andorra no pot passar de l’empat a 0 enfront el CE Alcoià

L’equip d’Eder Sarabia va anar de més a menys al Prada de Moles en un partit molt físic durant els 90 minuts

Per David Sansaloni

Carlos Martínez lluita una pilota enfront de dos defensors del CE Alcoià.
Carlos Martínez lluita una pilota enfront de dos defensors del CE Alcoià. | @FCANDORRA

L’FC Andorra no va poder passar de l’empat a 0 enfront del CE Alcoià a l’estadi Prada de Moles. El partit va començar com sempre, amb la dinàmica de voler jugar la pilota i mantenir la possessió per part del conjunt d’Eder Sarabia. Tant Saverio com Pau Martínez van ser els encarregats de dur les jugades de perill als primers minuts de la trobada. La primera ocasió clara va arribar als 5 minuts de la primera part, on Carbonell va regalar una pilota a Saverio, que es va plantar sol a l’àrea petita defensada per José Juan però el xut, encara que fort, el va rebutjar l’alcoià amb una mà, enviant l’esfèric a córner. Poc després, el mateix extrem filtraria una pilota cap a Héctor, que va rematar per damunt de la porteria visitant. El domini local va ser clar i van controlar la possessió ajudant-se del bon joc amb els peus del porter tricolor, Nico Ratti. Ho van seguir intentant els locals, i al minut 12 Héctor va rematar de primeres una pilota que va parar José Juan amb molta seguretat. El CE Alcoià no va poder jugar amb comoditat i va buscar un joc més directe, amb passades llargues que buscaven a Mourad, però Adrià Vilanova i Pedraza es van mostrar molt sòlids durant els 90 minuts. L’esglai es va sentir al Prada de Moles quan Diakité va fer una passada en profunditat que es va passejar per l’àrea petita de Ratti i amb la sort que ningú va caçar el remat. A mesura que van anar passant els minuts més li va costar als andorrans arribar a la porteria dels alcoians. Els xuts a porteria van minvar i el migcamp es va tornar protagonista. Tant va ser així que la primera aparició del davanter, màxim golejador de tota Segona B, Carlos Martínez no va arribar fins a la mitja hora de la primera part. Passats aquests 30 minuts, Riverola va aconseguir fer una passada llarga, des del mig camp, que deixava sol a Martínez, però aquest es va precipitar, rematant de primeres i creuant en excés la pilota. Ja a les acaballes del primer temps, Héctor va agafar el paper de Riverola en la jugada anterior i era aquest el que va filtrar cap al mateix Riverola que feia exactament el mateix que Martínez a la jugada anterior. Amb el 0-0 es va arribar al descans, i la segona part va presentar un guió completament diferent.

Els d’Alcoi van augmentar el ritme i van proposar un joc més dur, més incisiu, que va impedir als tricolor sortir tranquil·lament amb la pilota. Saverio, que havia sigut el més destacat durant els primers 45 minuts, va desaparèixer fruit del cansament, i el davanter visitant, Mourad, va començar a agafar protagonisme. Per la seva part, José Juan es va mostrar molt segur, i la porteria del veterà porter va estar poc assetjada. Tanmateix, cap al minut 60 de partit, l’Alcoià va veure com físicament els de Sarabia anaven decaient i va apostar per pujar línies, dificultant encara més el joc andorrà. Els visitants es van plantar molt bé al darrere, replegant ràpidament i buscant el contraatac amb Mourad. Els canvis no van servir de massa per als locals. Pau Martínez no va tenir la seva millor actuació, igual que Carlos Martínez, però ni Iker Groujón ni Casadesús van poder millorar el joc de l’equip. David Martín, que va entrar al terreny de joc substituint a Saverio ho va intentar per la banda esquerra, amb combinacions amb un actiu Héctor durant els 90 minuts. Als visitants els valia sumar en aquest partit, mentre que als tricolor no els venia del tot malament gràcies a la victòria del CE Eivissa per 0-1 davant el Gimnàstic de Tarragona. Amb l’empat 0-0 va finalitzar la trobada i l’FC Andorra se situa tercer amb 38 punts, per darrere del Barça B amb 40 i de l’Eivissa amb 46. En la pròxima jornada els del Principat viatjaran a l’illa balear per enfrontar-se als eivissencs en un partit que es presenta amb una alta intensitat i molt decisiu.