El VPC femení posa punt final a la temporada amb victòria

Les jugadores de Dani Raya van acabar amb una victòria contundent davant el Sant Cugat B per 35 a 15.

Per David Sansaloni

Celebració del VPC.
Celebració del VPC. | foto digital discount andorra

El VPC femení va jugar el dissabte a la tarda l’últim partit de la temporada. Les jugadores de Dani Raya van posar el punt final amb una victòria contundent davant el Sant Cugat B per 35 a 15. L’equip no va patir gaires complicacions, i és que des del primer minut van sortir molt encertades. Tot i que el conjunt visitant va aconseguir empatar la trobada en algunes ocasions, les locals no es van fer cap enrere i van acabar la primera part amb un 17-5 al marcador. A la segona meitat les del Principat van seguir ofegant les rivals fins a posar la victòria final. Setena plaça per al VPC a la Divisió d’Honor Catalana i comiat de l’afició amb bon sabor.