PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pallarés i Filloy es vacunen el darrer dia de campanya amb AstraZeneca

El Govern assegura que resten entre 2.000 i 3.000 dosis per injectar

Per El Periòdic

Moment de la punció a la ministra Judith Pallarés.
Moment de la punció a la ministra Judith Pallarés. | ANA / A.S.

La ministra de Funció Pública i Simplificació de l’Administració, Judith Pallarés, i el ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, van rebre ahir el fàrmac d’Oxford al dispositiu de l’antiga plaça de braus d’Andorra la Vella, en el darrer dia de campanya intensa de vacunació. D’aquesta manera, es van convertir en el cinquè i sisè membre del gabinet de l’Executiu en ser vaccinats contra el coronavirus amb la vacuna d’AstraZeneca.

Més d’un miler de persones han passat cada dia durant aquestes dues setmanes per rebre el vaccí, i la ministra es va mostrar «contenta d’arribar a temps» i estar ja vacunada. Així, pel que fa a la recepció del vaccí d’AstraZeneca, Pallarés va manifestar no tenir cap problema i va remarcar que de moment no hi ha cap altra opció. «És la que tenim i és molt millor que continuar tots confinats i convivint» amb el virus, va declarar, afegint que s’ha d’agafar aquesta solució per «lluitar per aquesta immunitat de grup que necessitem tots». A més, Pallarés també va comentar que la vacuna és necessària per funcionar com més aviat millor «amb una normalitat que sigui real i no en aquesta que ens hem hagut d’inventar, però que no és la quina desitgem».

Tot i que aquest diumenge era el darrer dia de vacunació amb aquestes dosis, des del Govern es va indicar que a finals de la setmana vinent es tornaran a citar més persones per poder posar les 2.000 o 3.000 vacunes aproximadament que queden. Així, durant aquesta setmana, es farà el recompte de la gent que s’ha apuntat els darrers dies per poder repescar alguns inscrits que corresponguin a col·lectius ja citats i distribuir el vaccí. A més, també van assegurar que en els darrers dies s’estan detectant menys baixes, i per exemple, aquest dissabte tan sols 25 persones del total de les citades no es van presentar, segons l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT