PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Salut supera la xifra de 25.000 vaccins administrats

El Govern detecta 34 nous positius les darreres 24 hores

Per El Periòdic

L’arribada de vacunes.
L’arribada de vacunes. | SFGA / CESTEVE

Des de l’inici del pla de vacunació, ja s’han administrat 25.262 dosis del vaccí contra el coronavirus a Andorra. Així ho va informar ahir el Govern, que també va indicar que durant la jornada de dissabte es van inocular 1.183 vacunes més, totes elles d’AstraZeneca.

Entrant al detall de l’actualització epidemiològica, ahir es van detectar 34 nous positius, elevant el total d’infectats al Principat a 12.805. Així mateix, es van sumar 44 altes fins a les 12.203. D’aquesta manera, el nombre d’actius es va reduir en 10 casos en el transcurs d’un dia, i es va situar en 479, dels quals 24 estaven ingressats a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell: 14 a planta i 10 a l’UCI, set d’ells amb ventilació mecànica requerida. Per la seva banda, al centre sociosanitari El Cedre, no hi havia cap ingressat.

En relació amb la població escolar, hi havia 18 aules sota vigilància activa –cinc de total i 13 de parcial–, i quatre classes restaven en règim de vigilància passiva. Finalment, la xifra d’òbits es va mantenir en 123.

Cal recordar que aquesta setmana, per la celebració de la Cimera Iberoamericana, no hi haurà compareixença per actualitzar les dades ni dilluns ni dimecres.

PUBLICITAT
PUBLICITAT