PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Activitats per als afectats de trastorns neuromotrius

Trana prepara un projecte per oferir atenció psicològica als afectats

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’un taller cognitiu. Imatge d’arxiu d’un taller cognitiu.
Imatge d’arxiu d’un taller cognitiu. Imatge d’arxiu d’un taller cognitiu. | El Periòdic

Trana Esclerosi Múltiple continua i amplia les seves activitats en pro de la millora de la qualitat de vida de les persones què pateixen un trastorn neuromotriu.

A part de les ja començades activitats presencials de tallers neurocognitius, a partir del pròxim 21 d’abril de 2021 arrenca un segon taller de ioga adaptat a persones en què l’afectació de la malaltia no és tan severa i en horaris que permetran assistir a les persones que tinguin una activitat laboral. Els tallers es desenvoluparan als locals de la FAAD (Federació Andorrana d’Associacions de persones amb Discapacitat) idonis per la realització d’aquestes activitats. Les sessions estan obertes a totes les persones que puguin estar interessades i són gratuïtes pels socis.

Trana també engega aquesta setmana un nou projecte. Es tracta de l’atenció psicològica als afectats de trastorns neuromotrius (esclerosis múltiple, per exemple). Aquest projecte postula l’atenció psicològica primerenca a les persones que acaben de ser diagnosticades de la malaltia. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT