PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra necessitarà més moral que l’Alcoià al Prada de Moles

L’equip vol seguir amb les bones sensacions recollides contra l’UE Eivissa i al camp del Vila-real B

Per David Sansaloni

L’FC Andorra a un entrenament previ al partit.
L’FC Andorra a un entrenament previ al partit. | @FCANDORRA

L’FC Andorra disputarà demà diumenge, a les 19.00 hores, el partit referent a la tercera jornada d’aquesta lligueta de la fase d’ascens. Enfront tindrà un CE Alcoià que se situa cinquè a la taula classificatòria. L’estadi Prada de Moles acollirà aquesta trobada i els d’Eder Sarabia podran rebre tot l’alè de l’afició tricolor.


Dos partits, dues victòries. Rendiment perfecte dels andorrans al que va de competició i que va seguir la bona dinàmica amb el triomf a domicili contra el CF Vila-real B per 3-1 la setmana passada. Els gols d’Héctor Hevel, Pau Martínez i Carlos Martínez (que no vol aturar la seva ratxa golejadora) van contribuir a la segona victòria seguida dels del Principat. Els que van actuar com a visitants van demostrar un gran nivell de futbol, capgirant un marcador advers a la primera part i imposant-se al rival durant la represa.


Al primer partit ja es va donar la sorpresa al Prada de Moles, aconseguint la victòria davant l’Eivissa, que sortia com a favorit en totes les apostes a causa dels bons números que van treure durant la temporada regular. Semblava que tot podia quedar ahí, però a Vila-real es va demostrar que l’equip segueix tenint fam de victòria i lluitarà per aconseguir el passi al play-off. Amb la darrera victòria, l’FC Andorra acumula 37 punts, amb un coeficient d’1,68, igualat amb el Nàstic de Tarragona i el FC Barcelona B. El goal average fa que l’equip Tricolor se situï al tercer lloc de la classificació, en posicions d’ascens. Cal recordar que en aquesta fase de lligueta també obtindrà una plaça al play-off el millor quart classificat dels cinc grups.


Per la seva part, l’Alcoià va ser el segon classificat a la lliga regular amb 31 punts, per darrere de l’Eivissa, amb 40, i per davant del Vila-real B, amb 28. Una vegada entrada aquesta fase d’ascens, els del Collao van començar amb una derrota a domicili davant el Barça B per 2-1 en un partit que van tenir completament dominat els catalans, i que els d’Alcoi aconseguiren maquillar a les acaballes de la trobada. A la jornada dos, l’equip va empatar 1-1 enfront del Gimnàstic a casa en un duel molt igualat on ambdós equips van lluitar per no perdre distància l’un de l’altre. Tot i la dinàmica regular que arrossega l’equip, l’entrenador Vicente Parras va afirmar que «no abaixarem els braços. Ens ha costat molt arribar fins aquí i esgotarem totes les opcions que tinguem fins al final». Per part seva, Jony Ñíguez, jugador de l’Esportiu, va assegurar que «tenim una oportunitat única. Estan en joc coses molt importants i l’equip el diumenge sortirà per totes».


Cinc punts separen els dos equips a la taula classificatòria i, tal vegada, el factor clau sigui la dinàmica que segueixen un i l’altre. Positiva per als de Sarabia i una mica irregular per als alcoians. El jugador de l’FC Andorra, Marc Aguado, va fer referència a aquesta ratxa recalcant que «estem en una gran dinàmica, però sabíem que havíem fet les coses bé als entrenaments, i encara que la fase regular va acabar de manera una mica irregular, estàvem segurs que aquest moment anava a arribar i s’estan donant les coses tal com les mereixem», mentre afegia que «vam fer un gran partit a Vila-real. Som un equip molt unit i crec que això és clau per a l’èxit, i és una cosa que s’està demostrant dins del camp».

PUBLICITAT
PUBLICITAT