L’Atlètic Escaldes certifica el passi a la final de la Copa

Vieira aconseguia fer gol que firmava la victòria per als escladencs a la pròrroga

Per David Sansaloni

Una jugada del partit de l’FC Santa Coloma i l’Atlètic Esclades.
Una jugada del partit de l’FC Santa Coloma i l’Atlètic Esclades. | FAF

L’FC Santa Coloma i l’Atlètic Club Escaldes es van disputar la segona i última plaça per ser finalista a la Copa Constitució 2021, on ja esperava la UE Sant Julià. El partit va començar amb un estil de joc semblant per part d’ambdós equips, que van deixar clar que el migcamp seria protagonista a la trobada. Els primers minuts van ser de domini dels escaldencs, als quals els sortien millor les idees. L’equip de Luís Blanco es va bolcar molt a l’atac, amb una pressió alta que va provocar que l’FC Santa Coloma utilitzés alguna jugada al contraatac per crear perill. Al minut 30, Grondona no va arribar a connectar la rematada dins l’àrea petita i a la jugada següent Hamza va enviar una pilota per sota del travesser, a porteria buida. Per acabar la trilogia, al 32 Fabio va rematar de cap una pilota que va obligar a lluïr-se al porter colomenc. El 0-0 va ser fix a la primera part i la segona va presentar el mateix guió. La pressa per evitar la pròrroga va donar pas a un partit més obert, amb aproximacions dels dos equips. Al minut 70, unes mans clares a l’àrea colomenca van provocar el penal que Grondona no va desaprofitar per posar el 0-1 al marcador. No obstant això, Pedro Santos no va estar d’acord i va fer un autèntic golàs de falta directa, des de uns 25 metres. La pilota va tocar en un jugador de la tanca i va col·locar l’empat 1-1 quan faltaven cinc minuts del final. La trobada va arribar fins a la pròrroga i al minut 7 d’aquesta, Vieira va tornar a avançar l’Atlètic Escaldes, posant el que va ser l’1-2 definitu.