Cardelús, entre els millors al segon test de pretemporada

El pilot va fer el cinquè millor registre amb una volta ràpida d’1:49.035 que va acabar millorant

Cardelús al box de l’equip.
Cardelús al box de l’equip. | Xavi Cardelús

Xavi Cardelús va ser un dels pilots destacats del segon i últim test de pretemporada de la Copa del Món de MotoE, que s’ha estat fent des de dilluns al circuit de Jerez. Des del primer dia, el pilot andorrà es va situar entre els millors, concretament va fer el cinquè millor registre amb una volta ràpida d’1:49.035 que va acabar millorant en gairebé un segon a la jornada de dimarts, amb un registre d’1:48.101. En aquesta mateixa jornada es va fer un simulacre de cursa programada a vuit voltes, en la qual es va classificar cinquè fent la tercera millor volta de la prova i quedant-se a menys de dos segons del segon classificat. Al tercer i últim dia de treball fet ahir, va tornar a millorar amb un temps d’1:47.592, situant-se al tercer lloc de la sessió i rebaixant en mig segon els temps del dimarts. Al llarg dels tres dies, l’equip va treballar sobretot en la posada a punt de la moto per acabar de definir la base amb la qual es començarà a disputar una temporada en què l’andorrà està cridat a ser un dels protagonistes.