PUBLICITAT

El Comú d’Encamp aposta per la qualitat en els musicals infantils

La temàtica de les funcions se centrarà en pel·lícules animades de Walt Disney

El conseller de Cultura, David Cruz, i la cònsol major d’Encamp, Laura Mas
El conseller de Cultura, David Cruz, i la cònsol major d’Encamp, Laura Mas | Comú d\'Encamp

El Comú d’Encamp aposta en aquesta temporada d’espectacles musicals infantils per la qualitat i la inclusió. D’aquesta manera, s’oferiran quatre espectacles, tres centrats en pel·lícules de Disney: La Cenicienta, Coco i Aladdin i l’actuació d’El Pot Petit, que oferirà un espectacle amb llenguatge de signes per potenciar la inclusió dels nens amb discapacitat. Tal com declaraven ahir el conseller de Cultura, David Cruz, i la cònsol major, Laura Mas, s’oferiran vuit sessions, ja que de cada espectacle n’hi haurà dues, una al matí i una altra a la tarda per poder complir amb els protocols Covid-19 i també per donar cabuda al nombre més gran possible de persones. De fet, en cada sessió hi haurà una capacitat per a 120 espectadors.

«Volem seguir sent la parròquia de referència» pel que fa al públic familiar, ressaltava Mas, posant en relleu que aquest any s’ha apostat encara més «per la qualitat» en el que és «una aposta ferma» del comú, que fins i tot es planteja, de cara a edicions vinents, ampliar la xifra de musicals. Tal com detallava Cruz, el primer espectacle serà La Cenicienta, el 24 d’abril i les entrades estan ja a la venda. El 5 de juny tindrà lloc l’espectacle d’El Pot Petit amb llenguatge de signes. En aquest sentit, Mas confessava que es parlarà amb les associacions que treballen amb persones amb diversitat funcional perquè sàpiguen que hi ha aquest espectacle i es pugui reservar alguna plaça. Ja el 2 d’octubre arribarà Coco i el 20 de novembre Aladdin. Convé assenyalar que totes les actuacions tindran lloc a la sala de festes del Complex Esportiu d’Encamp.

A més, la cònsol major d’Encamp també destacava la «sensibilitat» del Departament d’Afers Socials i Cultura per la inclusió i també del comú en general i afegia que hi ha la intenció d’incorporar el vessant de la inclusió en tots els projectes que es tirin endavant. Per aquest motiu, recordava també com aquesta filosofia s’ha plasmat al parc de Sant Miquel i també al futur projecte del Prat Gran. Els protocols sanitaris obliguen a reduir l’aforament a 120 persones i des del comú, també recorden que depenen de com evolucioni la pandèmia, aquesta xifra podria augmentar.  De moment, aquesta és la xifra vigent. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT