PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Lliga Multisegur ja coneix als equips que opten al títol

L’Inter, el FC Santa Coloma, el Sant Julià i l’Atlètic Club d’Escaldes disputaran el play-off

Per El Periòdic

Partit de la Lliga Multisegurs entre Inter d’Escaldes i U.E. Engordanny
Partit de la Lliga Multisegurs entre Inter d’Escaldes i U.E. Engordanny | Luis Pinto

L’inter Club Escaldes, FC Santa Coloma, UE Sant Julià i l’Atlètic Club Escaldes són els equips que han aconseguit una plaça en el play-off pel títol de la Lliga Multisegurs. La jornada 14, última de la fase regular de la competició, arrencava ahir amb l’emoció garantida. Tan sols l’Inter havia certificat la seva classificació. Així, quatre equips lluitaven per tres llocs i, finalment, la UE Engordany va es va quedar fora.

A les 11.30 hores arrencaven les tres trobades (horari unificat per a evitar polèmiques). El Sant Julià va ser la primera esquadra a encarrilar la seva passada davant el CE Carroi, cuer de la categoria. En el minut 26, Xavier Carmona va obrir la llauna per donar tranquil·litat als seus. En la segona meitat, els visitants van sentenciar el duel. Primer, Sebastià Suárez posava el segon en el 56. Més tard, Miguel Ruíz, va culminar la golejada en el 75, amb el 0-3 definitiu.

L’Atlètic Club d’Escaldes va disputar un dels duels directes del cap de setmana, davant un FC Santa Coloma que tenia l’obligació de guanyar. Per part seva, els escaldencs podien permetre’s fallar, sempre que els resultats dels adversaris acompanyessin. Després d’una igualada primera part, el xoc es va decidir en el segon període. Robert Ramos, en el minut 55, i Luis Emilio Blanco, en el 78, van donar el triomf als colomencs.
El partit menys vistós mesurava a l’I’Inter Club d’Escales davant l’UE Engordany. Els blanc-i-negres arribaven amb la pressió de guanyar per a continuar barallant pel campionat, però davant tenien a un dels clubs més temibles. 90 minuts no van ser suficients per a obrir el marcador i el resultat va acabar amb un 0-0 que deixa a l’UE Engordany en la lliga de salvació. En aquesta, li acompanyaran l’UE Santa Coloma, la Penya Encarnada d’Andorra i el CE Carroi.

La permanència sembla deixar l’emoció en dos conjunts. CE Carroi i Penya Encarnada empaten a set punts en la classificació. Per part seva, la UE Santa Coloma aconsegueix les 17 unitats, mentre que la UE Engordany es queda amb 22. El marge sembla deixar a tots dos conjunts virtualment salvats. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT