PUBLICITAT

Bon balanç del menú calçots de la Massana fogons

Els restaurants participants han venut al voltant de 1.500 racions

Per El Periòdic

Una ració de calçots.
Una ració de calçots. | COMÚ DE LA MASSANA

Les 13es Jornades de  Cuina d’Hivern la Massana Fogons es van tancar el passat 31 de març amb un bon balanç del menú calçots. Dels 22 restaurants participants a les Jornades de Cuina d’Hivern la Massana Fogons, que es va fer durant el mes de març, sis van allargar la seva oferta per continuar oferint el menú calçots, que ha tingut una rebuda molt satisfactòria, segons els mateixos restauradors, que han venut al voltant de 1.500 racions. Els responsables dels establiments afirmen que el balanç és molt positiu, tot i les limitacions d’espai en seguiment de les mesures per prevenir el contagi.Els participants han estat l’Hort de Casa, l’Eulari d’Anyós, la Bordeta, cal Silvino, la Torrada i Don Piacere. Les jornades gastronòmiques formen part del Pla de Dinamització i  s’han convertit en una bona fórmula per promocionar la restauració local. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT